خدمات میزبانی وب


خدمات میزبانی وب چیست؟
پس از انتخاب نام دامنه و ثبت آن شما فقط دارای یک آدرس اینترنتی - فاقد هرگونه فضا جهت قرار دادن اطلاعات - خواهید بود. واضح است که برای قراردادن اطلاعات بر روی وبگاهتان به صورتی که قابل مشاهده برای عموم از طریق شبکه جهانی اینترنت باشد، نیازمند فضایی هستید تا بتوانید اطلاعات خود را داخل آن قرار دهید.
کامپیوتر شخصی شما هم می تواند به صورت یک سرویس دهنده وب سایت شما برای ایجاد فضای مورد نظرتان باشد ولی لازمه آن روشن بون و اتصال دایم و 24 ساعته ی کامپیوتر شما به اینترنت می باشد و به محض خاموش شدن یا قطع ارتباط کامپیوتر شما با اینترنت وبگاه شما برای دیگران غیر قابل مشاهده خواهد بود، از سوی دیگر اگر با نرم افزارهایی راه اندازی سرور آشنا نباشید، این کار میتواند شما را دچار مشکلات بسیاری کند.


با توجه به علل ذکر شده، اکثر شرکت ها ، ارگان ها،و حتی افراد عادی که نیاز به وبگاه دارند، برای میزبانی وبگاههای خود به شرکت های ارایه دهنده ی خدمات میزبانی وب مراجعه می کنند. شرکت های ارایه دهنده خدمات میزبانی وب فضای Hard سرورهای خود را به قسمت های کوچکتری تقسیم کرده و با هزینه کمتر ( متناسب با میزان فضای درخواستی ) در اختیار درخواست کننده قرار می دهند.
شما به عنوان مشترک با داشتن فضای هرچند کوچک و کم حجم به یک تیم متخصص برای نگهداری وبگاهتان متصل خواهید شد که با پشتیبانی 24 ساعته می کوشند تا این سرویس با مشکل مواجه نشود.
سرورهای میزبانی به طور کلی میزبانی یک وبگاه شامل فراهم نمودن فضایی مناسب ذخیره، دریافت و ارسال اطلاعات و پست الکترونیک می باشد.



قیمت مناسب

شما می توانید با کمترین قیمت های موحود در بازار دارنده ی بهترین دامنه و سرویس های میزبانی وب باشید. همچنین با توجه به عدم آشنایی بسیاری از کاربران با نحوه تنظیمات پنل ها و نرم افزارهای کاربردی مربوطه، شما می توانید به صورت کاملا رایگان آموزش های مورد نیازتان را در دسترس داشته باشد.

اطمینان

باتوجه به سابقه ی 11 ساله ی اعضای تیم سایبر می توانید از امنیت داده ها و نام دامنه ی خوداطمینان کافی داشته باشید. لازم به ذکر است در صورت عدم رضایت شما می توانید هزینه ی باقی مانده را مسترد و خدمات خود را به سرویس دهنده ی دیگری منتقل کنید.

پشتیبانی

شما می توانید با انتخاب بسته مناسب و یا درخواست پشتیبانی 24 ساعته، در تمام ساعات شبانه روز با بخش پشتیبانی در تماس باشید. همچنین توجه داشته باشید که این پشتیبانی در ازای مبالغی که شما عزیزان دریافت می کنید بسیار مناسب می باشد.

معرفی انواع خدمات میزبانی وب:

همانطور که در دنیای واقعی برای تهیه یک محل سکونت یا تجارت و برای مراجعه دیگران به آن محل یاز به یک آدرس دارید، در دنیای مجازی نیز اولین قدم برای راه اندازی یک وبگاه اینترنتی با یک آدرس منحصر به فرد، ثبت دامنه میباشد. دامنه در حقیقت نام وبگاه شما می باشد، که از دو قسمت اصلی نام و پسوند تشکیل شده است. نام به صورت دلخواه میباشد و متشکل از حداقل 3 و حداکثر 64 کاراکتر می باشد. پس از انتخاب نام مهمترین قدم انتخاب پسوند متناسب با کاربرد شما می باشد. پسوندها به سه دسته ی پسوندهای عمومی، پسوندهای خاص و پسوندهای کشوری تقسیم می شوند.

نکته: چنانچه آدرس سایت شما بیانگر علامت تجاری شما می باشد، بهتر است برای حفاظت از نام تجاری خود یا جلوگیری از امکان هرگونه سوءاستفاده احتمالی ، نام دامنه خود را با تمام پسوندهای موجود و متناسب ثبت نمایید.

پسوندهای عمومی رایج عبارتند از net. و com. و org. که به ترتیب معرف سایت های شبکه (Network)، تجاری(Commercial)، سازمانی (Organization)، می باشد. پس از انتخاب نام و پسوند مورد نظر ( در صورتی که قبلاً توسط شخص حقیقی یا حقوقی دیگری ثبت نشده باشد) بسته به مبلغ پرداختی به صورت 1، 5 و 10 ساله قابل ثبت و تمدید می باشد.

به غیر از پسوندهای عمومی، پسوندهایی با کاربرد خاص و ضوابط و در بعضی از موارد قیمت بیشتر نیز وجود دارند که از جمله به پسوند info. برای سایتهای اطلاع رسانی فردی (Information) ، پسوند biz. برای سایت های تجاری (Commercial) و پسوند name. برای سایت های شخصی میتوان اشاره کرد. استفاده از پسوندهایی با کاربرد خاص خارج از چهارچوب تعریف شده منجربه حذف دامنه و سلب حقوق مربوطه از مالک آن خواهد شد.

پسوندهای کشوری یا ملیتی نشانگر کشور محل سکونت مالک دامنه می باشدکه به طور معمول به صورت محلی از همان کشور قابل ثبت می باشد. در اینجا این پسوندها به صورت ir. و.ایران که نمایانگر کشور ایران می باشند.


تفاوتهای سیستم عامل ویندوز و لینوکس


سیستم عامل ویندوز:
امروزه سیستم عامل ویندوز شناخته شده ترین سیستم عامل دنیا محسوب می شود. اما برخلاف لینوکس دارای محیط های کاربری و ماژولهای آماده و رایگان برای مبتدیان نمی باشد، و سایان ذکر است که برای استفاده از امکانات آن باید لیسانسهای معتبر خربداری گردد.

سیستم عامل لینوکس:
معمولا هر زمان صحبت از میزبانی وب به میان می آید لینوکس با برتریهایی مانند ثبات، ضریب اطمینان، و کارایی به عنوان بهترین گزینه مدنظر قرار می گیرد. همچنین لینوکس با توجه به محیطهای کاری آماده و ماژولهای در دسترس امکان ساختن وبگاه و سیستم های مدیریت و بساری از بربرای افرادی که با برنامه نویسی آشنایی ندارند را فراهم میکند.


جدول تفاوت ابزار پشتیبانی شده در سرور ویندوز و لینوکس
ابزار توسعه لینوکس ویندوز
WordPress or other Web apps
Dreamweaver or other WYSIWYG apps
PHP, MySQL, CGI, Python, or Perl
ASP, ASP.NET, MS SQL
ASP, ASP.NET and PHP, MySQL
هیچ اطلاعاتی درباره ی این ابزار ندارم